Les Busserolles

Route

Hieronder een gedetaileerde beschrijving van de route naar Les Busserolles. Let op: Uw navigatiesysteem kan u bij Parijs langs de drukke kant sturen, dit kan u uren kosten.


 Download hier de pintversie in pdf


 

kaart-groot.gif


Beschrijving:

 

Tot Parijs via de A1, net voorbij de tunnel onder Charles de Gaulle neem je rechts A104 Marne La Vallée en kiest de 2de rijstrook van rechts, vrij snel volgt nl. weer een nieuwe aanduiding naar A104.

 

Deze weg heet de “Route Francilienne”.

 

Blijf A104 volgen in eerste instantie richting Marne la Vallée. Deze weg gaat ook richting Lyon en je koerst af op de A6.

 

De A 104 gaat op een gegeven moment over in de N104. Na ongeveer 3 kwartier rijden zonder oponthoud, in de buurt van Evry kies je voor de A6 richting Lyon en later ga je via de A77 naar Nevers. Daar richting Moulins via de N7. Na Magny Cours  neem je de afslag St Pierre le Moutier , daar ga je richting Le Veurdre via de D978a. In Le Veurdre via de D13 en de D1 richting Bourbon l’Archambault.

 

In Bourbon l’Archambault  klein stukje richting Côsne d’Allier, maar net buiten de bebouwde kom van Bourbon ga je links af de D1 weer op richting Buxières les Mines.

 

In Buxières richting Côsne(d’Allier)via de D 290.In het dorp ter hoogte van de winkels is een pleintje waar je omheen rijdt. Koers op het digitale infobord met rode letters. Als je vervolgens het dorp uitrijdt( kerk in de rug) kom je langs de "stade municipal".Sla daarna de eerste verharde weg links in richting Les Busserolles, aan de rechterkant van dat weggetje zie je een bordje met les Busserolles staan. Bij een Tsplitsing nog een keer rechts en dan na 500 meter langzaam rijden sta je bij ons op het erf.

 

De coördinaten van Les Busserolles zijn:

Noorderbreedte; 46° 27' 17" Oosterlengte; 2°  57' 7"

 

 

Home Retraites Cursussen Vakantie Contact