Les Busserolles

Retraites


Voor hen die zichzelf een periode gunnen van rust, tijd en ruimte, willen wij ons inzetten en meewerken aan een innerlijke beweging van overleven naar leven.

De maanden oktober tot en met mei zijn zeer geschikt om voor een retraite op Les Busserolles te verblijven. De zomermaanden kunnen daar ook voor gebruikt worden maar zijn wat uitbundiger van aard.

 


Wij voelen ons uitdrukkelijk verbonden met allen die op zoek zijn naar zichzelf en hun levensvragen. 

"wie ben ik ","wat voel ik" ,"wat is mijn taak in het leven?"

 

Onze wortels liggen in het christelijke erfgoed, we werken echter vanuit een spiritualiteit  zonder dogma’s.

 

Inspiratie putten wij bijvoorbeeld uit: Christus in ons, Henri Nouwen, Etty Hillesum,  Jack Kornfield, Thich Nath Hanh, Frère Roger, Ghandi, Dalai Lama, White Eagle.

 

Onze inzet bestaat eruit dat wij samen met onze gasten leven, werken(eventueel) mediteren en eten , hun levensvraag kennen en beschikbaar zijn voor gesprekken daarover.


We bieden  individuele-, thema- en groepsretraites aan.

 

De individuele retraites zijn helemaal op maat. Zie individuele retraite

 

De thema-retraites zijn weken waarin men individueel of met een klein aantal deelnemers verblijft op Les Busserolles en meedoet met het aanbod. Zie thema-retraite

 

Groeps-retraites tot maximaal 6 deelnemers in de winter, en maximaal 12 deelnemers in de zomer zijn mogelijk.

 

Te denken valt bijvoorbeeld aan een klein team uit een bedrijf, school of instelling. Maar ook familieleden zouden een groepsretraite kunnen organiseren om op les Busserolles samen te zijn.

 

Het programma wordt op maat gemaakt. Maak uw wensen kenbaar en informeer naar onze mogelijkheden. Zie groepsretraite

 

Langdurig verblijf. Het is mogelijk gedurende een langere periode op Les Busserolles te verblijven. Een boek schrijven, een langere bezinningsperiode, tijdelijk geen huisvesting, een tijdje met ons meeleven en werken, het kunnen allemaal redenen zijn. Zie langdurig verblijf


Voor tarieven zie Home: tarieven.

 

Home Retraites Cursussen Vakantie Contact